Κύκλοι Φλαμπουράρη: Να μην ανησυχούν οι εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος ΑΕ

Τους εργαζομένους της Μαρινόπουλος ΑΕ  καθησυχάζουν κύκλοι του Υπουργού  Επικρατείας, Αλέκου Φραμπουράρη, διαβεβαιώνοντάς τους να μην ανησυχούν για την συμφωνία, λόγω της καθυστέρησης καθαρογραφής της δικαστικής απόφασης για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της εταιρείας.

Η διαβεβαίωση αυτή κρίθηκε αναγκαία καθώς:

α.Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για την υλοποίηση του προγράμματος διάσωσης της Μαρινόπουλος καθώς η απόφαση του δικαστηρίου για την υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα δεν έχει εκδοθεί ακόμα.

β. Έχουν εξαντληθεί τα κεφάλαια της ενδιάμεσης χρηματοδότησης και καθίσταται αμφίβολη η καταβολή του μισθού του Δεκεμβρίου στους εργαζόμενους.

Η καθυστέρηση αυτή, που οφείλεται στους συνήθεις αργούς ρυθμούς της δικαιοσύνης, δεν θα ακυρώσει τη συμφωνία, υπογραμμίζουν οι ίδιοι κύκλοι και διαβεβαιώνουν ότι η Κυβέρνηση, με όλες τις δυνάμεις της, θα προσπαθήσει, μια επιτυχή συμφωνία υπέρ 13.000 εργαζομένων και χιλιάδων προμηθευτών, να υλοποιηθεί.

Αίθουσα σύνταξης ert.gr

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος