Χαλάνδρι ενέδρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιατρός – Στον εισαγγελέα η 49χρονη – Τι δήλωσε η 12χρονη(video)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 68χρονος γιατρός που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από 49χρονη γυναίκα μπροστά στα μάτια του παιδιού που απέκτησαν οι δυο τους πριν από 13 χρόνια. Πίσω από την επίθεση φαίνεται ότι βρίσκεται η πολυετής δικαστική διαμάχη για το ανήλικο. Η δράστης σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Το 12χρονο κορίτσι, το οποίο μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ σε κατάσταση σοκ μετά την επίθεση, δήλωσε ότι είδε τη μητέρα της να βγάζει όπλο και να πυροβολεί τον πατέρα της. Μάλιστα όταν εκείνη της ζήτησε να την ακολουθήσει, το κορίτσι αρνήθηκε και έμεινε μαζί με τον πατέρα της.

Η Βρετανίδα σύζυγος του 68χρονου Χειρούργου -Οφθαλμίατρου, ζήτησε σήμερα στην οικία της στο Χαλάνδρι, να μιλήσει  στους δημοσιογράφους ,για τα όσα έζησε όλο αυτό το διάστημα  η οικογένεια από τη 48χρονη. Προηγουμένως  ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του που συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Ο δικηγόρος του θύματος Αλέξανδρος Αλεξανδράκης δήλωσε στην ΕΡΤ ότι η δράστης  δημιουργούσε αλλεπάλληλα επεισόδια στο ιατρείο αλλά και στο ιδιωτικό  νοσοκομείο όπου εργαζόταν το θύμα, αλλά και στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να εκδοθούν ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία της απαγορεύθηκε η προσέγγιση σε απόσταση 100 μέτρων. Η δράστης ωστόσο τα παραβίαζε συνεχώς. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε βάναυση επίθεση κατά της συζύγου του γιατρού για την οποία και καταδικάστηκε περίπου πριν πέντε χρόνια. Πρόκειται για  άτομο που εκινείτο στο όριο του παραλόγου, σχολίασε ο κ. Αλεξανδράκης.

Η δράστης, όπως φαίνεται και στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε η ΕΡΤ, εκτός από το περίστροφο που χρησιμοποίησε είχε μαζί της τρία μαχαίρια μια τράπουλα ταρώ και ένα σχετικό βιβλίο, τα δύο κινητά της που  εστάλησαν για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η 49χρονη γυναίκα μετά τους πυροβολισμούς πέταξε το περίστροφο και προσπάθησε να αρπάξει το 12χρονο κοριτσάκι που κλαίγοντας έπεσε πάνω στον τραυματισμένο πατέρα του.

Από τις αναρτήσεις της στο Facebook φαίνεται ότι είχε προαποφασίσει την πράξη της αλλά  διακρίνεται και ένας παραληρηματικός λόγος μένους εκτός ελέγχου, του εαυτού της όπου επιτίθεται στον πατέρα του παιδιού της,  ανεβάζοντας ακόμα και τα προσωπικά τους μηνύματα στα πολλά προφίλ που διατηρούσε.

Ο 68χρονος υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργείο, το οποίο διήρκησε 8 ώρες, με τα δύο επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα. Ο άνδρας φέρει τραύματα στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα. Πιο συγκεκριμένα, στην κοιλιακή χώρα έχει τραυματιστεί το λεπτό έντερο, ενώ φέρει τραύμα και στην ουροδόχο κύστη, με αποτέλεσμα να τον χειρουργήσουν ταυτόχρονα θωρακοχειρουργοί και ουρολόγοι.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος, Ηλίας Κούκος 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος