Κορονοϊός: Αγωνία για διασωληνωμένο ανεμβολίαστο 20χρονο

Εικοσάχρονος ανεμβολίαστος που νοσεί από την Covid-19, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς του. Αυτό που προβληματίζει είναι ότι ο νεαρός δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Ο 20χρονος πήγε στο νοσοκομείο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Την ίδια ώρα οικογενειακά δράματα συντελούνται σε διάφορες περιοχές της χώρας, όλα με κοινο παρονομαστή την άρνηση στο εμβόλιο.

Στη Θεσσαλονίκη, αντιεμβολιαστής δεν τηρούσε εσκεμμένα τα μέτρα για να κολλήσει κορονοϊό και να πάρει πιστοποιητικό νόσησης, όμως κόλλησε και τη -μερικώς εμβολιασμένη- ηλικιωμένη μητέρα του, γεγονός που της κόστισε τη ζωή.

Στην Πάτρα, με διαφορά λίγων εβδομάδων πέθαναν πατέρας και γιος -ιερείς και οι δύο- οι οποίοι ήταν ανεμβολίαστοι, ενώ από κορονοϊό προσβλήθηκαν και άλλα μέλη της οικογένειάς τους.

Άλλη μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στον Μαυρόλοφο Σερρών. Ανεμβολίαστοι -πατέρας και γιος- πέθαναν από κορονοιό σε λιγότερο από έναν μήνα. Μάλιστα, ο πατέρας δεν είχε μάθει ποτέ για την απώλεια του γιου.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος