Κοντά στην ταυτοποίηση της δράστιδας της επίθεσης με βιτριόλι-Αναμένεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου (video)

Θέμα χρόνου θεωρούν οι αστυνομικές αρχές την ταυτοποίηση της γυναίκας, που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις αποσπώντας πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για την υπόθεση, από άτομα του φιλικού και συγγενικού περιβάλλοντος του θύματος.

Έχει σχηματιστεί μια λίστα δύο- τριών ατόμων που η Αστυνομία εξετάζει τον συσχετισμό τους με την υπόθεση. Σημαντικές πληροφορίες αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο ή τη Δευτέρα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που θα φανεί αν το κινητό τηλέφωνο ενεργοποιήθηκε στην περιοχή (Καλλιθέα) που έγινε η επίθεση.

Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεση τους μια κομβική κατάθεση για το τι ενδεχομένως έχει συμβεί. Αναμένουν περισσότερες πληροφορίες από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και από το ξεκαθάρισμα του υλικού που έχουν συλλέξει από τις κάμερες για να φανεί όσο το δυνατόν καλύτερα το πρόσωπο του ατόμου που μετέφερε στο σημείο της επίθεσης ο οδηγός του ταξί. Το όχημα εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για γενετικό υλικό και αποτυπώματα.

Τα χαρακτηριστικά της γυναίκας -σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τα βίντεο- είναι ότι είχε ξανθά μαλλιά, ίσως να φορούσε περούκα, μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη. Φορούσε ανοιχτόχρωμη καμπαρντίνα, γυαλιά ηλίου, τσάντα πλάτης, μάσκα και σκούφο.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν τα επόμενα 24ωρα να πάρουν κατάθεση από το θύμα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος