Κινητοποίηση των γονέων στο Ρουφ για διάσωση πάρκου το Σάββατο 23 Ιανουαρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε κάθε ενδιαφερόμενο, με στόχο τη διάσωση πάρκου στο Ρουφ, απευθύνει η Ένωση Γονέων της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, η οποία εκπροσωπεί όλους τους  Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής.

Η κινητοποίηση που οργανώνουν γονείς και κάτοικοι, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, γίνεται “για ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά όλους τους κατοίκους στη γειτονιά μας, και όχι μόνο, αλλά πρωτίστως τα παιδιά μας”.

Η Ένωση σε κοινή ανακοίνωση με την Πρωτοβουλία Κατοίκων Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, αναφέρει πως: “Μέσα στα Χριστούγεννα έγινε αντιληπτό από πολίτες πως στο πάρκο του Ρουφ, δίπλα στο ετοιμοπαράδοτο Σεράφειο κολυμβητήριο, με απόφαση της Δημοτικής Αρχής ξεκίνησαν εργασίες που στόχο έχουν την αλλαγή της χρήσης του και από ελεύθερος χώρος παιχνιδιού να γίνει ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας στερήσει το μοναδικό ελεύθερο χώρο που έχουμε στην γειτονιά μας και οφείλουμε όλοι να αντισταθούμε σε αυτή την απόφαση με μαζική διαμαρτυρία. Τότε και μόνο τότε θα κερδίσουμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει και αποτελεί κληρονομιά για τα παιδιά  μας.

Κανένα συμφέρον επιχειρηματιών πάνω από αυτά.

Σας καλούμε το Σάββατο 23/01/16 και ώρα 11: 00 πμ στο Πάρκο του Ρουφ (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη )  προκειμένου, όλοι μαζί, να ανατρέψουμε τα σχέδια «καταστροφής» του μοναδικού πάρκου μας”.

Πηγή φωτο: http://www.ploigos.gr/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος