Τρεις γυναίκες έχασαν της ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, έπειτα από μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων. Άλλες τρεις γυναίκες κι ένας άνδρας τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το δυστύχημα συνέβη μετά τις 2 το μεσημέρι, ανάμεσα στους οικισμούς Αξιοχώρι και ‘Ασπρο, στο Κιλκίς.
Στο ένα όχημα, που είχε κατεύθυνση προς το Πολύκαστρο, επέβαιναν τέσσερις γυναίκες, ενώ στο άλλο βρίσκονταν δύο μοναχές κι ένας ιερέας και κινούνταν προς τη Θεσσαλονίκη. Από τα συντρίμμια του πρώτου οχήματος ανασύρθηκαν νεκρές τρεις γυναίκες, ενώ η τέταρτη διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Οι επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Ύστερα από σύγκρουση δύο Ε.Ι.Χ οχημάτων στο 520o χλμ. ΠΑΘΕ, #απεγκλωβίστηκαν 3 νεκρά και 4 τραυματισμένα άτομα. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα. pic.twitter.com/4ZN9FRW8yM
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 26, 2018
Ο οδικός άξονας στο σημείο παραμένει κλειστός και η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος