Καιρός: Σημαντική επιδείνωση του καιρού αναμένεται στη χώρα από τις επόμενες ώρες.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε σχετικό δελτίο προειδοποιώντας ότι στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας θα επικρατήσουν βροχές και καταιγίδες, με τα φαινόμενα αυτά να περιορίζονται από το Σάββατο.

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς κελσίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ –ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος