Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2017 στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά. Βαθμιαία επικράτηση βόρειων ανέμων, στα πελάγη 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Πάρνηθα (πάνω από τα 800-900 μέτρα). Σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 6 με 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παράκτια τμήματα πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θα εξασθενήσουν από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος