Καβάλα: Αποστολή στην Ίμβρο

Στην Ίμβρο βρέθηκε αντιπροσωπεία από την Καβάλα με επικεφαλής τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, μετά από πρόσκληση του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Συνδέσμου Ίμβρου, στο πλαίσιο της τελετής εγκαινίων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ελληνικού Γυμνασίου και Λυκείου της Ίμβρου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Καβάλα: Αποστολή στην Ίμβρο
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παρουσιάστηκε αφιέρωμα στον κορυφαίο συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι, με τίτλο «Καλησπερίζοντας τον Κύριο Μάνο στην Ίμβρο…», με τη συμμετοχή της διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου, της χορωδίας και μουσικών-εκπαιδευτικών του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Ίμβρο η Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο της Ίμβρου και τον Έπαρχο της Ίμβρου, ενώ την Πέμπτη το πρωί μοίρασε σχολικά είδη στους μαθητές του Ελληνικού δημοτικού σχολείου στο χωριό Αγ. Θεόδωροι, συνοδευόμενη από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.
Στην αποστολή μετείχαν ο Προϊστάμενος της Β/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας, Απόστολος Βαγενάς, ο Διευθυντής τους Μουσικού Σχολείου Καβάλας, Ιωάννης Κακάρας, καθηγητές, μαθητές και εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας και ο Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Καβάλας, Νικόλαος Τσουμπάκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος