Σύσκεψη στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν αγρότες από περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.
Οι αγρότες των συγκεκριμένων περιοχών ζητούν συνάντηση την ερχόμενη Τετάρτη με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ιωάννη Δραγασάκη, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τους συναρμόδιους υπουργούς.
Μια μέρα νωρίτερα, στις 14 Φεβρουαρίου, αγρότες από τον Έβρο εως την Κρήτη, που συντάσσονται με την Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων, θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη.
Σε κυβερνητική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, έγινε σαφές ότι δεν μπορεί να ανατραπεί οτι έχει ψηφιστεί. Ο Υπ. Αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου μάλιστα, παρουσίασε δεκάλογο παρεμβάσεων για τη μείωση του κόστους παραγωγής.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος