Νεκρός σε ερημική τοποθεσία στην Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ένας οδηγός ταξί που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, φαίνεται να φέρει δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, το ένα στην κροταφική χώρα.
Νωρίτερα, συνελήφθη ένας 30χρονος Αστυνομικός ο οποίος υπηρετούσε στην ΟΠΚΕ.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών της ασφάλειας Κοζάνης ελέγχουν τόσο το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος οδηγός αλλά και το ταξί που ήταν σταματημένο δίπλα του.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι και ο άτυχος οδηγός σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.
Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία αφού από νωρίς το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.
Σύμφωνα με την αστυνομία στο σημείο αναμένεται και ο ιατροδικαστής όπου θα εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος