Καλύβια: Προφυλακιστέος ο 32χρονος για τη δολοφονία του 60χρονου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος, που για μια διαφωνία σχετικά με τα κοινόχρηστα και την εμμονή ότι το θύμα και η σύζυγος του, του έκαναν μάγια, σκότωσε την προπαραμονή των Χριστουγέννων τον 60χρονος υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων.

Ενώπιον της ανακρίτριας που απολογήθηκε σήμερα, ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε ότι πίστευε πως με τη δολοφονία θα απελευθερωνόταν.

Όπως δήλωσε ο ένας εκ των συνηγόρων του Μιχάλης Φράγκου: «Ομολόγησε την πράξη του. Ήταν ειλικρινής. Ζήτησε συγγνώμη καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το λάθος του. Θεωρούσε ότι κινδυνεύει ζωή του από τα μάγια και ότι με αυτό τον τρόπο θα ελευθερωθεί Επειδή υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα ζητήσαμε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη.»

Για ένα βαρύτατα διαταραγμένο άτομο έκανε λόγο ο έτερος δικηγόρος του Γιώργος Γιάνναρος: « Είναι εδραιωμένη πλέον η πεποίθησή μας ότι πρόκειται για ένα άτομο βαρύτατα διαταραγμένο ψυχικά και διανοητικά. Κι αυτό δεν είναι ένας όψιμος ισχυρισμός μας καθώς αφενός δεν είχε κίνητρο για την πράξη αφετέρου προέρχεται από ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου ο πατέρας του δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του όταν ήταν 14 ετών»

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος