Εισβολή του Ρουβίκωνα σε γραφείο γιατρού στον Ευαγγελισμό (video)

Παρέμβαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ζήτησε ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας για την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και τις απειλές εναντίον γιατρού κατηγορώντας τον ότι δέχεται φακελάκια. Ο ΙΣΑ καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται και ζητάει την άμεση σύλληψη των δραστών.

Μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν στο γραφείο γιατρού του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», κατηγορώντας τον ότι παίρνει φακελάκια από ασθενείς του. Η ομάδα του Ρουβίκωνα ανήρτησε βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο εμφανίζεται ο γιατρός να συνομιλεί με μέλη της ομάδας.

Στο βίντεο διακρίνεται ο γιατρός, ο οποίος στέκεται όρθιος, και μέλη του Ρουβίκωνα ακούγονται να τον ρωτούν: «Γιατί παίρνεις φακελάκια για να χειρουργείς τον κόσμο;».

Στη συνέχεια, ένας από τους εισβολείς λέει στον γιατρό: «Αν μάθουμε πάλι ότι έχεις πάρει φακελάκι εδώ μέσα, θα βγάλουμε τη φωτογραφία σου και το όνομά σου σ’ όλο το νοσοκομείο… Εάν το συνεχίσεις, θα έρθουμε έξω από το σπίτι σου και θα σου σπάσουμε το κεφάλι. Και αν μας πιάσουν και πάμε φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα βγούμε από τη φυλακή και θα σου ξανασπάσουμε το κεφάλι. Μη διανοηθείς, θα σου κόψουμε το χέρι. Θα σου βάλουμε τα λεφτά από το φακελάκι να τα φας».

Πηγή: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος