Συνεχίζει να ισχύει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στις 09:20 ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε νεώτερη πληροφόρηση για την πορεία του καιρού
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πλήττουν τη χώρα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.
Την Πέμπτη (16-11-2017) ΚΑΙΡΟΣ: Στο Ιόνιο στα νότια, τα ηπειρωτικά πλην της ανατολικής
Μακεδονίας και Θράκης , την Εύβοια , Τις Σποράδες , τις Κυκλάδες και την Δυτική Κρήτη
Νεφώσεις με βροχές κατά τόπους ισχυρές .
Χιόνια στα βουνά της κεντρικής και Βόρεια χώρας . Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις. Εξασθένηση των φαινομένων από τη νύχτα στα Β. Δυτικά .
ΑΝΕΜΟΙ: Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7μποφόρ. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 μπορφόρ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή, κατά διαστήματα το Ιόνιο, όλα τα ηπειρωτικά, η Εύβοια, οι Σποράδες και πιθανόν τη νύχτα οι Δυτικές Κυκλάδες και η Δυτική Κρήτη.
Την Παρασκευή (17-11-2017) πιθανόν η Ήπειρος μέχρι το πρωί. Το Ιόνιο (κυρίως νοτιότερα της Κέρκυρας), οι Σποράδες, η Εύβοια, οι Κυκλάδες, η Δυτική Κρήτη και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας).
Το Σάββατο (18-11-2017) αρχικά όλη η χώρα, εκτός από την Ήπειρο και την Κέρκυρα. Μέχρι τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο Ιόνιο, την Κρήτη και τα ηπειρωτικά (εκτός από την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη).
Την Κυριακή (19-11-2017) πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδας (3-7 ημερών)
ΠΗΓΗ : ΕΜΥ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος