Η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και το Twitter “μιλούν” για τον Ζακ Κωστόπουλο

Εν αναμονή τη επικείμενης δίκης για τον θάνατο του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου η κοινωνία έχει αρχίσει να εκφράζει τη γνώμη της. Η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση φώτισε για ακόμα μια φορά το κτήριο της, με τον ίδιο τρόπο που είχε κάνει και την παραμονή της απόφασης για την Χρυσή αυγή. Αυτή τη φορά όμως, φωτίστηκε με τον Ζακ στα χρώματα του ουράνιου τόξου που υποδηλώνουν την Zackie.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επρόκειτο να εξετάσει την υπόθεση του αποτρόπαιου θανάτου, το μεσημέρι στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, στην οδό Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας. Ο 33χρονος Ζακ κατέληξε από θανατηφόρα σωματική βλάβη που προκλήθηκε από δύο επιχειρηματίες και τέσσερις αστυνομικούς. Η δίκη διεκόπη για τις 6 Νοεμβρίου.

Η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση χθες το βράδυ, την παραμονή της δίκης, φωτίστηκε με την φιγούρα το Ζακ και η ανάρτηση της φωτογραφίας στο Instagram της Στέγης συνοδεύτηκε με το χάσταγκ #Justice4ZakZackie.

https://www.instagram.com/p/CGkjVlFFHx3/?utm_source=ig_web_copy_link

Ταυτόχρονα, μέσω του Twitter, και χρησιμοποιώντας το ίδιο χάσταγκ οι πολίτες δημοσιεύσαν τις απόψεις τους, υπερασπιζόμενοι τον Κωστόπουλου και τον άδικο θάνατό του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος