Γλυκά Νερά: Φτάνει η στιγμή για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας (video)

Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του Εισαγγελέα Ανηλίκων για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της αδικοχαμένης Καρολάιν. Την ίδια ώρα, δημόσια οργή προκαλεί η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας της 20χρονης, ότι ο καθ` ομολογίαν δράστης, ζήτησε από τους γονείς της να πληρώσουν τα έξοδα της κηδείας της.

Εισαγγελική διάταξη για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας της μικρής. Με ενδιαφέρον αναμένεται αν θα δοθεί αποκλειστικά σε μία από τις δύο οικογένειες ή θα δοθεί από κοινού και στις δύο οικογένειες. Μέσα σε 90 ημέρες θα πρέπει να εκδικαστεί η υπόθεση προκειμένου να υπάρξει η οριστική απόφαση για την επιμέλεια από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Εν τω μεταξύ εντελώς ανέκφραστος δείχνει ο 33χρονος πιλότος στις φυλακές και όπως αποκάλυψε η ΕΡΤ αμέσως μετά από το τηλεφώνημά του από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στην ΣΤ πτέρυγα στον Κορυδαλλό.

Στα αποκλειστικά πλάνα της ΕΡΤ, φαίνεται να κατεβάζει το ακουστικό και στη συνέχει επιστρέφει στο κελί του.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, της στυγερής δολοφονίας της συζύγου του, μοιράζεται το κελί της λεγόμενης VIP πτέρυγας, με ακόμα τρεις κρατούμενους (έναν σωφρονιστικό για διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές Ιωαννίνων, και δύο άλλους για λαθρεμπορία και ναρκωτικά). Ένα κελί με δύο κουκέτες, ξεχωριστό μπάνιο, ψυγείο και ανεμιστήρα.

Από τα πρώτα αιτήματα του συζυγοκτόνου, σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μόλις πέρασε το κατώφλι των φυλακών, ήταν να αρχίσει τα μεροκάματα προκειμένου να περνάει η ώρα του.

Νέα στοιχεία προέκυψαν από δεύτερο ημερολόγιο της Καρολάιν, που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα daily mail, σχετικά με όσα συνέβαιναν στο γάμο της με τον 33χρονο, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων επικίνδυνο άτομο.

Αστυνομικές πηγές ωστόσο διαψεύδουν ότι έχει βρεθεί και νέο ημερολόγιο εκτός από εκείνο με τις κρυπτογραφημένες σημειώσεις στο κινητό τηλέφωνο της 20χρονης.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη, Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος