Γεννητούρια στην Κηφισίας από τον πατέρα με βοήθεια Πυροσβεστικής και ΕΛΑΣ – Τι λένε οι γονείς (video)

Μια έγκυος γέννησε μέσα στο αυτοκίνητό της επί της λεωφόρου Κηφισίας! Το… βιαστικό μωρό που είναι υγιέστατο, ήρθε στη ζωή με τη βοήθεια του πατέρα του, αλλά και πυροσβεστών και αστυνομίας.  

Το απίστευτο περιστατικό  έγινε χθες το απόγευμα στην Κηφισίας όταν το ζευγάρι που ερχόταν από την Σαλαμίνα κατάλαβε ότι δεν θα προλάβει να φτάσει στο μαιευτήριο. Σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους στην άκρη του δρόμου την  ώρα που για καλή τους τύχη περνούσε όχημα της πυροσβεστικής. Είχε ήδη ειδοποιηθεί η αστυνομία και κατόπιν και το ΕΚΑΒ. Τελικά όλα πήγαν καλά και το μωρό γεννήθηκε υγιέστατο.
Γεννητούρια στην Κηφισίας από τον πατέρα με βοήθεια Πυροσβεστικής και ΕΛΑΣ – Τι λένε οι γονείς (video)Οι γονείς του βρέφους χαρούμενοι που πήγαν καλά δεν έκρυψαν την συγκίνησή τους. Όπως είπε στην εκπομπή ΕΡΤ Σαββατοκύριακο η Δημητρα Περέογλου, οι πόνοι την έπιασαν ενόσω ήταν ακόμα στο φέρι. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία να συνοδεύσει το όχημα, αλλά δεν πρόλαβαν να φτάσουν. Ένα χιλιόμετρο πριν το μαιευτήριο το μωρό δήλωσε το παρών. «Σοκαρίστηκα όταν μου είπε ότι φαίνεται το κεφάλι του μωρού. Μου κόπηκαν τα πόδια. Της είπα να σπρώξει και βρέθηκα να τραβάω τον πλακούντα και το λώρο», είπε ο πατέρας ο οποίος δηλώνει ακόμα σε κατασταση σοκ αλλά και ευτυχισμένος που όλα πήγαν καλά.

Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, Στέφανος Κολοκούρης, δεν έκρυψε την χαρά του με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Να ζήσει γερό και δυνατό σε όλη του τη ζωή!!! Έγραψε.  H προστασία της ζωής του πολίτη! Από την πρώτη στιγμή της ζωής του! Αυτή είναι η δουλειά μας!»

H προστασία της ζωής του πολίτη !
Από την πρώτη στιγμή της ζωής του !
Αυτή είναι η δουλειά μας !

¨Η άμεση συνδρομή…

Δημοσιεύτηκε από Στέφανος Κολοκούρης στις Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021

Ρεπορταζ – βίντεο Ζ. Κακκαβάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος