Tην υποστήριξή της στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Ζέφη Δημαδάμα εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά. Η κ.Δημαδάμα δημοσιοποίησε σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε προ 20ετίας από κομματικό στέλεχος.
Η κ. Γεννηματά επικοινώνησε με τη Ζέφη Δημαδάμα και της εξέφρασε τη συμπαράστασή της, μετά τις αποκαλύψεις της σε κείμενό της που δημοσιεύεται στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
«Είμαστε δίπλα στη Ζέφη στην προσπάθειά της να βοηθήσει να σπάσει η σιωπή και ζητούμε να πέσει φως και στην καταγγελία της. Κάθε γυναίκα που μοιράζεται την οδυνηρή της εμπειρία, μας αναγκάζει όλους να δούμε επιτέλους κατάματα το πρόβλημα. Κάθε γυναίκα που σπάει τη σιωπή είναι μια νίκη απέναντι στο φόβο και την καταπίεση, ένα βήμα πιο κοντά στο σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την ισότητα. Είναι ένας αγώνας που μας χρειάζεται όλους, μας αφορά όλους και όλες», ανέφερε η κ. Γεννηματά, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος