Εξαρθρώθηκε συμμορία ληστών – Κινηματογραφική καταδίωξη (video)

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε η συμμορία που είχε διαπράξει εκατοντάδες κλοπές σε περίπτερα και ληστείες σε διερχόμενους οδηγούς. Η ΕΡΤ αποκαλύπτει το ντοκουμέντο της κινηματογραφικής καταδίωξης που οδήγησε στη σύλληψη των τεσσάρων ληστών.

Στις εικόνες, συμβατικά αυτοκίνητα της Ασφάλειας καταδιώκουν στην Αχαρνών τους επικίνδυνους ληστές που επιβαίνουν σε δύο κλεμμένα αυτοκίνητα και στρίβουν απότομα δεξιά σε ένα στενό.

Στο επόμενο πλάνο, το πρώτο κλεμμένο αυτοκίνητο χτυπάει σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ο  οδηγός του δεύτερου κάνει όπισθεν και προσπαθεί να διαφύγει προς το κέντρο της Αθήνας.

Αυτοκίνητα της Ασφάλειας δημιουργούν κλοιό, ο ληστής εμβολίζει σταθμευμένο αυτοκίνητο, προσπαθεί να διαφύγει με ελιγμούς αλλά δεν τα καταφέρνει και το όχημα ακινητοποιείται.

Οι τέσσερις κακοποιοί κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και αρχίζουν να τρέχουν. Οι αστυνομικοί μετά από συμπλοκή καταφέρνουν και ακινητοποιούν τους τρεις.

Το άλλο κλεμμένο αυτοκίνητο με τους δύο συνεργούς τους αφού προσέκρουσε σε αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Τιθορέας κατάφερε να διαφύγει και βρέθηκε μετά από αναζητήσεις έξω από καταυλισμό στον Ασπρόπυργο.

​​​​ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος