Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην Βοιωτία

Έντεκα συλλήψεις είναι ο απολογισμός αστυνομικής επιχείρησης στην Βοιωτία, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στον οικισμό Πυρίου. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε κλοπές, σε περιοχές της Θήβας και στα Βάγια Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη ληστείας, κλοπών και αποπειρών κλοπών στην αερογέφυρα του Πυρίου και πλησίον του Οικισμού, καθώς και σε περιοχές της Θήβας και των Βαγίων Βοιωτίας.

Συνελήφθησαν 7 μέλη της σπείρας και αναζητούνται ακόμη 2.

Εξιχνιάσθηκαν ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων και 26 κλοπές και απόπειρες κλοπών, κυρίως σε βάρος οδηγών διερχόμενων και προσωρινά σταθμευμένων οχημάτων.

Η λεία που αποκόμισαν περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές (κυρίως κινητά τηλέφωνα) και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 12.500 ευρώ

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 97 άτομα, προσήχθησαν 34 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 4 επιπλέον άτομα, κατά περίπτωση, για ρευματοκλοπή και εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, Γραφείο Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος