Εξαφάνιση 48χρονης: Σε δύο σημεία επικεντρώνoνται οι έρευνες των δυτών στη Λίμνη Κρεμαστών (Φωτογραφίες & video)

Συνεχίζονται για 4η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης με τις αρχές να εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο καθώς το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα της Τατάρνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το  τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Sonar, που παραχωρήθηκε στις αρχές για την διευκόλυνση των ερευνών εντόπισε ένα ίχνος σε βάθος 90 μέτρων το οποίο θα εξετάσουν βατραχάνθρωποι εξειδικευμένοι σε μεγάλα βάθη, ενώ παράληλα συνεχίζονται οι έρευνες και με φουσκωτά σκάφη της 7ης ΕΜΑΚ.

Αυτή την ώρα, ετοιμάζονται να βουτήξουν οι άνδρες τω ειδικών αποστολών του λιμενικού σώματος. Οι βατραχάνθρωποι εντόπισαν δύο σημεία με το sonar που έχουν στην διάθεσή τους, μάρκαραν με σημαδούρες τα δύο σημεία και θα επιχειρήσουν να ερευνήσουν σε βάθος πάνω από 80 μέτρα της ένδειξης που βλέπουν στην οθόνη του σόναρ. Τα δύο σημεία βρίσκονται κάτω από την γέφυρα Τατάρνας σε μικρή απόσταση το ένα με το άλλο.

Εξαφάνιση 48χρονης: Σε δύο σημεία επικεντρώνoνται οι έρευνες των δυτών στη Λίμνη Κρεμαστών (Φωτογραφίες & video)

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες που διεξήγαγε το κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ. σαρώνοντας τον βυθό της λίμνης, εντοπίστηκε πιθανό σημείο σε μεγάλο βάθος που μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση. Οι ενδείξεις δόθηκαν στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου δύτες να ερευνήσουν το σημείο, αναφέρει σχετικά ο Ερυθρός Σταυρός.

Στο αυτοκίνητό της το οποίο εντοπίστηκε κλειδωμένο βρέθηκαν ένα κινητό και ιδιόχειρες σημειώσεις στις οποίες αναφερόταν στο γιο της και στον σύζυγό της, με την αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι για το αν ισχύουν τα όσα έχουν δημοσιευτεί ότι η γυναίκα ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Περιμετρικά της λίμνης δυνάμεις της Πυροσβεστικής εξακολουθούν να χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν ευρημάτων.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιώμος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος