Επίθεση με βιτριόλι: Σχεδίαζε επίθεση η 35χρονη στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο με υδροκυάνιο

Η 35χρονη γυναίκα όπου φέρεται να αποφάσισε τον Μάιο να καταστρέψει τη ζωή της 34χρονης Ιωάννας εξαπολύοντάς της επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, σχεδίαζε να να επιτεθεί στο θύμα της για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο.


Τα στοιχεία που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ανοίγοντας το λάπτοπ της κατηγορούμενης έκρυβε «εκπλήξεις». Η δράστης φέρεται να έψαχνε τρόπους να επιτεθεί στο θύμα της ακόμα και όταν ήταν μέσα στο νοσοκομείο.

Όπως δείχνουν τα νέα στοιχεία, η νέα επίθεση σχεδιαζόταν να γίνει με υδροκυάνιο, καθώς φαίνεται ότι έψαχνε τρόπους να το προμηθευτεί. Ακόμη, στο ιστορικό αναζητήσεων της υπάρχουν ευρήματα για το πώς θα μπορούσε να της κάνει ένεση με αέρα.

Επίθεση με βιτριόλι: Σχεδίαζε επίθεση η 35χρονη στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο με υδροκυάνιο
Οι αστυνομικοί πίστευαν από την πρώτη στιγμή ότι η δράστης για να οργανώσει και να υλοποιήσει την επίθεση με το βιτριόλι χρειάστηκε συνεργό.

Επίθεση με βιτριόλι: Σχεδίαζε επίθεση η 35χρονη στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο με υδροκυάνιο

Η αστυνομία έχοντας ορισμένα στοιχεία στα χέρια της εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα μπορούσε να είναι εμπλεκόμενο σ’ αυτή την επίθεση.

Οι έρευνες απο το λάπτοπ και τα κινητά της τριανταπεντάχρονης οδηγούν στο συμπέρασμα πως ένας άντρας, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, τη βοήθησε σε πολλά σημεία του σχεδίου της.

Παραμένει το ερώτημα αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήξερε το σχέδιο και την επίθεση που οργάνωνε η δράστης, καθώς προκαλεί απορίες το γεγονός ότι την καλούσε κανονικά στο κινητό της χωρίς να λαμβάνει μέτρα προφύλαξης των στοιχείων του, όντας επίσης πολύ καλός γνώστης της τεχνολογίας.

Μάλιστα έχουν καταγραφεί μηνύματα που δείχνουν ότι προμήθευσε την κατηγορούμενη με τον έναν από τους τρεις πομπούς του GPS Tracker, με το οποίο παρακολουθούσε το αυτοκίνητο της Ιωάννας, ενώ του ζητούσε να της αλλάζει τις μπαταρίες.

Επίθεση με βιτριόλι: Σχεδίαζε επίθεση η 35χρονη στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο με υδροκυάνιο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορουμένη δεν έχει απολογηθεί και δεν έχει δώσει εξηγήσεις για την επίθεση με το βιτριόλι. Αν δεν απολογηθεί η υπόθεση θα κλείσει όταν ολοκληρωθούν όλες οι έρευνες της αστυνομίας.

Η Ιωάννα από την πλευρά της θέλει να κλείσει η υπόθεση προκειμένου να οριστεί η δίκη για τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή.

Σχετική είδηση: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι-Νέα στοιχεία (video)

Νέες αποκαλύψεις για την ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι – Χειρόγραφες σημειώσεις (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος