Έντονη βροχόπτωση στο κέντρο της Αθήνας – Προβλήματα στην κυκλοφορία

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα σε περιοχές της Αττικής. Καταιγίδα πλήττει περιοχές του κέντρου της Αθήνας, αλλά και των ανατολικών προαστίων. Τα φαινόμενα είναι ιδιαίτερα έντονα μεταξύ άλλων, στη Βάρη, τα Πατήσια, αλλά και τον Ελαιώνα. Πολλά προβλήματα και στην κυκλοφορία στον Κηφισό και σε άλλες οδικές αρτηρίες. 

Έντονη βροχόπτωση στο κέντρο της Αθήνας – Προβλήματα στην κυκλοφορία
βροχόπτωση Αθήνα
EUROKINISSI

Επιδείνωση για τις επόμενες ώρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, προβλέπει η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, προβλέπονται από σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι και αύριο, Σάββατο, σε όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα.

Έντονη βροχόπτωση στο κέντρο της Αθήνας – Προβλήματα στην κυκλοφορία
Βροχόπτωση Αθήνα
EUROKINISSI

Οδηγίες προς τους πολίτες απευθύνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας λόγω των καιρικών φαινομένων που προβλέπονται από σήμερα.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος