Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες στα συνδικάτα για τη ΔΕΘ, όπου θα κινηθούν και πάλι με ξεχωριστές συγκεντρώσεις.

Στην πλατεία Αριστοτέλους στις 6μμ καλεί το ΠΑΜΕ, που σημειώνει (διαβάστε το αναλυτικό κείμενο) μεταξύ άλλων πως: “Ο τόπος μας έχει μεγάλο πλούτο και μεγάλες δυνατότητες για να ζήσει ο λαός μας καλύτερα, σε συνθήκες ευημερίας. Είναι ανάγκη οι εργαζόμενοι να πιστέψουν στη δύναμη τους, να τη δοκιμάσουν, να την οργανώσουν, να βάλουν μπροστά το δίκιο τους”.
Πρωτοβάθμια σωματεία και συνδικαλιστές καλούν σε “ανεξάρτητο ταξικό συλλαλητήριο”, το Σάββατο 7/9, 6μ.μ., Καμάρα, με σύνθημα “Ανυποχώρητος αγώνας για ψωμί-δουλειά-ειρήνη-ελευθερία”.
Διήμερη κινητοποίηση θα κάνει η ΠΟΕΔΗΝ, την Παρασκευή 6/9 με πορεία στις 8πμ από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και διαδρομή από Υγειονομικές Μονάδες και κατάληξη στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και συμμετοχή το Σάββατο 7/9 στη συγκέντρωση των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ-ΕΚΘ.
Σχετικές ειδήσεις
ΠΟΕΔΗΝ: Ανακοίνωσε διήμερο κινητοποιήσεων στη ΔΕΘ 6 & 7/9
ΑΔΕΔΥ: Καλεί σε διήμερο κινητοποιήσεων 6 & 7/9 στη ΔΕΘ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος