ΕΛΤΑ Courier – «Χαμόγελο του Παιδιού»: Δώρα του Άγιου Βασίλη στα παιδιά

Τη συνεργασία της με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει η ΕΛΤΑ Courier, πραγματοποιώντας τις Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες των παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του Οργανισμού. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της πρώτης δράσης συνεργασίας της εταιρείας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το 2021, η ΕΛΤΑ Courier εξασφάλισε τα δώρα του Άγιου Βασίλη για τα παιδιά στο σπίτι του Οργανισμού στα Μελίσσια.

Όπως προβλέπεται από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κάθε χρόνο τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν αυτό που επιθυμούν γράφοντας ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Οι εταιρείες που συνεργάζονται και υποστηρίζουν την αποστολή του, μαζεύουν τα δώρα που έχουν ζητήσει τα παιδιά και φροντίζουν να φτάσουν στα σπίτια του Οργανισμού. Έτσι, στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης, η ΕΛΤΑ Courier, μπόρεσε να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες 24 παιδιών, που μεγαλώνουν στο σπίτι των Μελισσίων.

Το παραπάνω είναι ένα ακόμη βήμα στη συνεργασία της ΕΛΤΑ Courier με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες του 2020, όταν η εταιρεία παρέδωσε στα γραφεία του Οργανισμού 40 δέματα με σχολικά είδη και είδη προσωπικής υγιεινής που προσφέρθηκαν από συμπολίτες μας απ’ όλη τη χώρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΤΑ Courier, κύριος Ερρίκος Τζαβάρας, δήλωσε σε σχετική ανακοίνωση: «Η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ, καθώς η ΕΛΤΑ Courier αλλά και συνολικά ο Όμιλος ΕΛΤΑ, έχουν δεσμευτεί να υποστηρίζουν καθημερινά το έργο του “Χαμόγελου” καλύπτοντας δωρεάν όλες τις αποστολές δεμάτων και αλληλογραφίας του Οργανισμού για έναν χρόνο, αλλά και συμμετέχοντας ενεργά στην προώθηση της κουλτούρας του εθελοντισμού και της προσφοράς που υλοποιεί “Το Χαμόγελο του Παιδιού”».

«Το να θέσουμε τη δυναμική του δικτύου μας στη διάθεση ενός από τους σημαντικότερους οργανισμούς στη χώρα μας και να υποστηρίξουμε το εξαιρετικό έργο που επιτελεί, αποτελεί για όλους μας τιμή αλλά και ευκαιρία για να συνεισφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο, διεκπεραιώνοντας μερικές από τις πιο σημαντικές “αποστολές”  που θα διαχειριστούμε τη φετινή χρονιά», πρόσθεσε ο κύριος Τζαβάρας.

Από τη μεριά του, ο κύριος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ. του «Χαμόγελου του Παιδιού», ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε και δημόσια τη συνεργασία μας με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και την ΕΛΤΑ Courier. Ο όμιλος με ιδιαίτερη και ουσιαστική κοινωνική ευαισθησία αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τις ανάγκες του Οργανισμού μας, αναλαμβάνοντας τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών εγγράφων και δεμάτων ανά την Ελλάδα.

»Στο πλαίσιο αυτό, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η ΕΛΤΑ Courier μέσω των υπηρεσιών τους διευκολύνουν την καθημερινή επικοινωνία μας με τους υποστηρικτές μας και παράλληλα, μέσω της μείωσης των σχετικών δαπανών, μάς δίνουν τη δυνατότητα να επικεντρώσουμε τις δυνάμεις μας στην κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών των παιδιών που υποστηρίζουμε».

«Άμεσα θα υλοποιηθούν δράσεις, που στοχεύουν στην ενημέρωση, κινητοποίηση και εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων του ομίλου, προς όφελος κάθε παιδιού και της οικογένειάς του που βρίσκεται σε ανάγκη στην Ελλάδα», συμπλήρωσε ο κύριος Γιαννόπουλος.

Σε συνέχεια της συνεργασίας της ΕΛΤΑ Courier με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για τη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους που το έχουν ανάγκη.


Πηγές: ΕΛΤΑ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: elta.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος