“Εκστρατεία αγάπης για τον μικρό Γιάννη”

Kινητοποίηση πολιτών, φορέων, αθλητικών συλλόγων και του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο τη στήριξη νεαρού που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ήδη για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί ποδοσφαιρικός αγώνας, όπως ανακοίνωσε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος: “Η οικογένεια της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου στηρίζει έμπρακτα την οικογένεια του εφήβου Γιάννη Κορδίλα ,που δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια παλεύοντας με Οξεία Λεμφοβλαστικη Λευχαιμία τύπου Β.

Κρίνεται απαραίτητη η μεταμόσχευση μυελού των οστών και ο Γιάννης θα μπορέσει να στεφθεί ο μεγάλος νικητής στο δικό του αγώνα. Ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Αντώνης Αλιμπέρτης προσκάλεσε το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Ιωάννη Φωστηροπουλο σε φιλικό αγώνα. Ο Δήμαρχος με ενθουσιασμό δέχτηκε να συμμετέχει ο ίδιος, αλλά και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που το επιθυμούν σε φιλικό αγώνα με αντίπαλη ομάδα αυτή που θα απαρτίσουν οι γονείς των αθλητών της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

Ο φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/9 στο γήπεδο ποδοσφαίρου 9×9 «Σοφία Μπεφόν», στις 19:00. Θερμή παράκληση να συμμετέχετε όλοι στην προσπάθεια προσφέροντας στους κουμπαράδες του Γιάννη, που θα τοποθετηθούν στον περιβάλλοντα χώρο . Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου διδάσκει τα παιδιά να αγωνίζονται ομαδικά στο ποδόσφαιρο και σε όλους τους τίμιους αγώνες της ζωής.

Γιατί σε αυτόν τον αγώνα όλοι θα είμαστε νικητές!!”.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος σε ανάρτησή του στο facebook “κάνει ανοιχτό κοινωνικό κάλεσμα από καρδιάς προς τους συμπολίτες μας, συμβάλλοντας στην προσπάθεια του μεγάλου μαχητή της ζωής, Γιάννη Κορδιλά.
Ο μικρός Γιάννης πάσχει από Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία Τύπου Β και χρειάζεται άμεσα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών η οποία θα του χαρίσει τη ζωή.
Γιάννης Φωστηρόπουλος: Η συμβολή όλων μας, στον αγώνα του μικρού Γιάννη και της οικογένειας του είναι καθοριστική. Με την βοήθεια και την συμμετοχή μας, μικρή ή μεγάλη, ο μικρός Γιάννης, θα τα καταφέρει”.

“Εκστρατεία αγάπης για τον μικρό Γιάννη”‘Ηδη ο Δήμος έβαλε κουμπαράδες σε διάφορα σημεία όπως και σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς. Επίσης κάνει γνωστό ότι υπάρχει και η δυνατότητα της κατάθεσης:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6574-125826-162
IBAN GR 72 0171 5740 0065 7412 5826 162 ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ(BIC) PIRBGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ 13764767 – ΚΟΡΔΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , 09363778 – ΧΑΝΙΩΤΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΙΛΑΣ
PayPal.Me.maziGiatonGianni
stella.chanioti.kordilas.gian.@gmail.com
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Στέλλα Χανιώτη (μητέρα) τηλ. 6936657046
Email : stella_chan@hotmail.gr
inbox : Stella Chanioti
# Ολοι_μαζί_για_τον_Γιάννη
Όλοι μαζί για τον Γιάννη γιατί «όταν σώζεις ένα παιδί, σώζεις όλο τον κόσμο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος