Είναι εντάξει να μη νιώθεις εντάξει! – Δωρεάν ημερίδα ψυχικής υγείας για νέους γονείς

Μόλις έγινες γονιός και… κλαις; Γιατί κλαίς, αφού όλοι σου λένε ότι αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σου! Θύμωσες; Άντε καλέ, μωρό είναι! Πονάς; Άλλες μαμάδες πώς το κάνουν; Και όλα αυτά, μαζί με τον ενθουσιασμό του να γίνεσαι γονιός…

Στη δωρεάν ημερίδα ψυχικής υγείας για νέους γονείς που διοργανώνει το Project Parenting μπορείς να φέρεις μαζί σου όλα σου τα συναισθήματα και να μάθεις γιατί είναι ανάμεικτα και δύσκολα και πώς μπορείς να τα διαχειριστείς μέσα από πρακτικές συμβουλές ειδικών.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 24 Οκτωβρίου στις 17:00 με κεντρικό σύνθημα «φροντίζουμε πρώτα από όλους τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε να φροντίσουμε και τα παιδιά μας». 

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι εντελώς δωρεάν και υπόσχεται να προσφέρει γνώση και στήριξη σε κάθε νέο γονιό που το χρειάζεται.

Θέματα συζήτησης

Η ημερίδα χωρίζεται σε 3 θεματικές:

  1. Ψυχική Υγεία στην Εγκυμοσύνη & τη λοχεία. Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι, δεν είναι όπως τα διαφημιστικά σποτ! Εδώ θα μάθεις ποια είναι η πραγματικότητα και γιατί είναι εντάξει να μην νιώθεις μόνο ενθουσιασμό για το νέο μωρό.
  2. Ψυχική Υγεία στην Καθημερινότητα. Ο θυμός, το άγχος, οι τύψεις και ο φόβος που σου προκαλεί η νέα πραγματικότητα με το παιδί, αλλά και τρόποι να είσαι εντάξει μέσα στην καθημερινότητά σας
  3. Ψυχική Υγεία και ποιοί την επηρεάζουν Πως μπορούμε να βελτιώσουμε τη σχέση μας με τον σύντροφό, την οικογένειά, αλλά και τους άλλους γονείς, βάζοντας όρια και κρατώντας μόνο τις συμβουλές που μας ταιριάζουν.

Πώς θα το παρακολουθήσεις;

Η ημερίδα θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και θα είναι ανοιχτή και εντελώς δωρεάν για όλους. Τις συζητήσεις θα πλαισιώσουν καταρτισμένες επαγγελματίες – συνεργάτες του Project Parenting με διαφορετικές ειδικότητες όπως ψυχολόγοι, σύμβουλοι & εκπαιδεύτριες γονέων, βοηθοί μητρότητας, σύμβουλοι ψυχικής υγείας κ.ά. 

Αν και δωρεάν, η ημερίδα απαιτεί προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την κράτηση της θέσης, την οποία μπορείς να κλείσεις εδώ.

Λίγα λόγια για το Project Parenting

To Project Parenting αποτελεί την 1η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, όπου σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες της γονεϊκότητας δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του προγράμματός – ή στείλετε e-mail στο hello@projectparenting.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος