Eφιάλτης των ηλικιωμένων η δράση αδίστακτου κακοποιού (video)

Ο φόβος και ο τρόμος των ηλικιωμένων που ζούσαν στο κέντρο της Αθήνας ήταν ο κακοποιός από τη Νιγηρία. Σοκαριστικό είναι το βίντεο που έχει στην αποκλειστική της διάθεση η ΕΡΤ και επιβεβαιώνει τον εφιάλτη που έζησαν τουλάχιστον 20 θύματα που λήστεψε και κακοποίησε.

Ο σεσημασμένος κακοποιός χτυπούσε αλύπητα τους ηλικιωμένους προκειμένου να τους πάρει χρήματα, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα. Εντόπιζε τα θύματά του στις τράπεζες οπου εμφανιζόταν και ο ίδιος σαν πελάτης.

Τις κινήσεις του έχουν καταγράψει οι κάμερες κλειστού κυκλώματος. Στο πρώτο βίντεο που παρουσιάζει αποκλειστικά η ΕΡΤ ο βίαιος ληστής φαίνεται να βγαίνει από την τράπεζα και να ακολουθεί μία ηλικιωμένη γυναίκα που μόλις είχε πάρει τα χρήματα της σύνταξής της.

Ο αδίστακτος Νιγηριανός, σε διάστημα τριών μηνών λήστεψε 20 ηλικιωμένους κυρίως γυναίκες. Τέσσερα από τα θύματά του νοσολεύτηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ στην εντατική του ΚΑΤ νοσηλεύεται μια 95χρονη που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Το 2013 είχε συλληφθεί στον Άγιο Δημήτριο για αιματηρή ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου και είχε καταδικαστεί σε δέκα χρόνια κάθειρξη. Τον περασμένο Οκτώβριο αποφυλακίστηκε και συνέχισε την εγκληματική του δράση.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος