Αιχμές Γιωτόπουλου κατά πάντων με επιστολή από τον Κορυδαλλό

Aιχμές κατά πάντων για τη δίκη του και ισχυρισμούς για ασύλληπτο πυρήνα της «17 Νοέμβρη» διατυπώνει- μεταξύ άλλων- σε μακροσκελέστατη επιστολή του, ο φυλακισμένος ως αρχηγός της οργάνωσης Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, κάνει λόγο για χειρόγραφα –που όπως ισχυρίζεται- εξαφανίστηκαν αλλά και για καταθέσεις που μπήκαν στο αρχείο αλλά και για πλεκτάνη σε βάρος του από ομάδα οκτώ ατόμων, με ορισμένους από αυτούς να έχουν άμεση συμμετοχή σε ανθρωποκτονίες.

«Από την ομάδα των τουλάχιστον οκτώ, ορισμένοι είχαν άμεση συμμετοχή σε ανθρωποκτονίες. Άλλη σε βίαιες ενέργειες σοβαρές που προκάλεσαν τραυματισμούς».

Στην επιστολή του στην εφημερίδα «Εθνος» μιλάει για «σημεία και τέρατα» τα οποία συνέβησαν, όπως λέει, στις τρεις δίκες της 17ης Νοέμβρη και οδήγησαν στην καταδίκη του.

Κάνει λόγο για πλεκτάνη μεγάλων ξένων μυστικών υπηρεσιών όπως λέει ατά τη διάρκεια της φυλάκισής του, του έγιναν προτάσεις να υπογράψει συμφωνία με τον ίδιο να απαντά: «Εγώ συμφωνίες δεν υπογράφω».

Παράλληλα, αφήνει αιχμές για το 45αρι, το όπλο-σφραγίδα της 17Ν.

«Στο παράνομο σπίτι-γιάφκα της 17Ν που αποκαλύφθηκε το 2002, υπήρχε ένα όπλο που ”έκαιγε” ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το όπλο αυτό δεν βρέθηκε. Ποιος το εξαφάνισε; Οι Μυστικές Υπηρεσίες; Κάποιος από τους συλληφθέντες που συνεργάστηκε με τις Αρχές;».

Κλείνοντας την επιστολή του, λέει ότι δεν έχουν απαντήσει ακόμα στη δεύτερη αίτηση που έχει κάνει για την αποφυλάκισή του.

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος