ΔΣΑ: Δωρεάν νομική βοήθεια σε ανήλικους και νέους έως 35 ετών

Υπογράφηκε η σύμβαση συνεργασίας μεταξύ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της ΓΓ Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, με την οποία ανήλικοι και νέοι μέχρι 35 ετών που ανήκουν σε κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες ομάδες, θα έχουν δωρεάν νομική προστασία και βοήθεια από νέους δικηγόρους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Νομική Βοήθεια για Νέους 2017-2018» υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας μεταξύ του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημητρίου Βερβεσού και του Γενικού Γραμματέα Δια Βίου μάθησης και Νέας Γενιάς Παυσανία Παπαγεωργίου.

Το ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται στο ποσόν των δέκα χιλιάδων ενώ η σύμβαση που τέθηκε σε ισχύ από χθες 25 Ιανουαρίου θα ισχύσει έως τις 31/12/2018.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος