Δράσεις για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των 5 διώκομενων για την διαδήλωση No expo στο Μιλάνο

Το θέμα της έκδοσης των “5” μπορεί να έληξε με την απόφαση του ΣτΕ, τα δικαστικά έξοδα όπως παραμένουν. Για το λόγο αυτό η “ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Αγίας Παρασκευής”, συνεχίζει να διοργανώνει δραστηριότητες με αυτό σκοπό.

Δράσεις για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των 5 διώκομενων για την διαδήλωση No expo στο ΜιλάνοΤην Κυριακή 31/1, ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί “Ρεμπέτικο Γλέντι” με ζωντανή μουσική, σουβλάκια & ποτό για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των “5”  διώκομενων για την διαδήλωση No expo (2015) στο Μιλάνο. Το γλέντι θα γίνει στο πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη – Πολιτιστικό πάρκο “Σταύρος Κώτσης”  (στο πέτρινο κτίριο) Σπάρτης 1

Eίσοδος ελεύθερη!

Πρόσβαση στο χώρο: από μετρό Νομισματοκοπείο λεωφορείο 407 / στάση Θεμιστοκλέους (16η στάση από την αφετηρία).

Δράσεις για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των 5 διώκομενων για την διαδήλωση No expo στο ΜιλάνοEπίσης την την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, στις 7 το βράδυ στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Αγίας Παρασκευής (Δημοκρατίας 2 & Αγ. Τριάδας), θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Αθλητισμός και κοινωνικά κινήματα» (συγγραφέας Νάσος Μπράτσος – εκδόσεις Νότιος Άνεμος).

Η βιβλιοπαρουσίαση στην Αγία Παρασκευή γίνεται για την κάλυψη μέρους των δικαστικών εξόδων των 5 εκζητηθέντων αγωνιστών, διωκόμενων για την πορεία ΝΟ ΕΧΡΟ στο Μιλάνο, αφού το σύνολο των εσόδων που θα προκύψουν από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για το σκοπό αυτό.

Σχετική είδηση: «Όχι» του Εφετείου Αθηνών στην έκδοση των δύο από τους πέντε φοιτητές

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος