Δωρεάν εξετάσεις στη ΔΕΘ, προσφορά των Γιατρών του Κόσμου και της ΔΕΗ

Στους Γιατρούς του Κόσμου θα παραχωρήσει εφέτος το περίπτερό της η ΔΕΗ, στο πλαίσιο της 81η ΔΕΘ. Στο συγκεκριμένο χώρο θα εγκατασταθούν πέντε ιατρεία, στα οποία, όσοι ενδιαφέρονται, θα μπορούν να εξετάζονται δωρεάν για ζητήματα υγείας που αφορούν τους εξής τομείς: Οφθαλμολογικό, Παθολογικό, Γυναικολογικό, Παιδιατρικό, Οδοντιατρικό.

Εκτός της διαμόρφωσης του χώρου, η χορηγία της ΔΕΗ περιλαμβάνει: Κάλυψη λειτουργικών δαπανών που αφορούν στην υλοποίηση όλων των εργασιών, αγορά ιατρικών αναλωσίμων και προσφορά οδοντιατρικής έδρας.

Σε σχετική ανακοίνωση της επιχείρησης αναφέρεται: “Η ΔΕΗ θεωρεί ότι έχει καθήκον να συμπαραστέκεται με όποιον τρόπο μπορεί στην προσπάθεια όλων όσοι καθημερινά αγωνίζονται στις σημερινές, αντίξοες για πολλούς συνθήκες”.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός των ερευνητικών κέντρων είναι προσφορά του Εθνικού Ερευνητικού Κέντρου Δημόκριτος.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή: 16.00-22.00 Σάββατο και Κυριακή: 10.00-22.00.

Οι Γιατροί του Κόσμου, (Πολυιατρείο Θεσσαλονίκης), θα διαθέσουν, σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, χίλια εισιτήρια εισόδου στη ΔΕΘ, τα οποία προσφέρονται από τη ΔΕΗ.

Για τη χρονική περίοδο 21-26 Σεπτεμβρίου, η συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου θα συνεχιστεί με την παροχή οδοντιατρικής πρόληψης και κατά τη διάρκεια της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων, στην Κοζάνη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος