Δολοφονική επίθεση δέχτηκε ζευγάρι στα Μέγαρα – Νεκρός ο άνδρας

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε μέσα στο σπίτι του ανδρόγυνο στα Μέγαρα. Ο άνδρας είναι νεκρός και η γυναίκα βαριά τραυματισμένη.

Στην μονοκατοικία τους στα Μέγαρα δέχτηκαν επίθεση ένας 48χρονος και η σύντροφός του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός. Η 43χρονη σύζυγός του έχει επίσης πυροβοληθεί στην κοιλιά και τα γεννητικά όργανα και νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δέχθηκε τους πυροβολισμούς μπροστά στα μάτια των παιδιών του.

Το κίνητρο για την ανθρωποκτονία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είναι το γεγονός, ότι ο φερόμενος ως δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με την γυναίκα του.

Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ το περιστατικό δεν φαίνεται να έχει σχέση με ληστεία, αφού δεν διαπιστώθηκαν ίχνη διάρρηξης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός του δράστη με τα θύματα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και κουνιάδος του 48χρονου γιατρού, τον οποίο πυροβόλησε.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Ν. Κουντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος