Γλυκά Νερά: Επικηρύχθηκαν από την ΕΛΑΣ οι δολοφόνοι με 300.000 ευρώ

Επικηρύχθηκαν με 300.000 ευρώ οι δράστες της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά με σημερινή ΚΥΑ του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος