Διαστάσεις ιλαροτραγωδίας προσλαμβάνει η αντιπαράθεση εμβολιαστών-αντιεμβολιαστών (video)

Σε σήριαλ με κωμικοτραγικές διαστάσεις έχει εξελιχθεί η υπόθεση με την ανεμβολίαστη αρνήτρια του εμβολίου, δημοτική υπάλληλο του δήμου Μινώα Πεδιάδος, στην Κρήτη
Παρά τη μήνυση σε βάρος της από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, η ίδια συνέχισε να πηγαίνει στο Φυσικοθεραπευτήριο, καθώς είχε κρατήσει τα κλειδιά. Χθες, από νωρίς το πρωί, είχε κλειδωθεί στο εσωτερικό του μαζί με τον σύζυγό της και αρνούνταν να ανοίξει την πόρτα παρά τις εκκλήσεις ακόμη και των αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο για να της επιδώσουν τη μηνυτήρια αναφορά.
Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Δρακάκης, που αναφέρθηκε στο χρονικό της υπόθεσης χρειάστηκε, παρουσία εισαγγελέα και αστυνομικών, να παραβιάσουν την πόρτα και να βγάλουν το ζευγάρι, που οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Στον κλάδο της ψυχιατρικής επιστήμης παρέπεμψε ο πρόεδρος ΠΙΣ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος σχολιάζοντας την αντιπαράθεση αυτή και επισήμανε ότι πρέπει να μας προβληματίσει πολύ σοβαρά καθώς δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας . Δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα, πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι θα πρέπει να απομονωθούν εκείνοι που για ιδιοτελείς λόγους υποδαυλίζουν όλη αυτή την κατάσταση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος