Διαρρήκτης για γέλια και για κλάματα…

Εμφανίζεται σε κρεπερί στα Μελίσσια με ροζ σκούφο και κόκκινα παπούτσια και αρχικά σκέφτεται να εισβάλει στο κατάστημα με πέτρα. Στη συνέχεια, του φαίνεται καλύτερη η ιδέα να ανοίξει με τα χέρια του την κεντρική πόρτα εισόδου. Κοιτάει δεξιά και αριστερά για να δει εάν τον βλέπει κανείς και συνεχίζει την προσπάθεια.

Κρατάει αντίσταση με τα πόδια, βάζει περισσότερη δύναμη, μέχρι που το ξύλινο μακρύ πόμολο της πόρτας σπάει και πέφτει κάτω…

Δεν εγκαταλείπει όμως ούτε τότε την προσπάθεια. Κάθεται στο τραπεζάκι του μαγαζιού, κάνει τον αδιάφορο, μέχρι που παίρνει μία πέτρα, σπάει την τζαμαρία και εισβάλει στο εσωτερικό του.

Ο διαρρήκτης έχει εισβάλει τρεις φορές, μέσα σε διάστημα οχτώ μηνών, στην ίδια κρεπερί, στον κεντρικότερο δρόμο των Μελισσίων και διακρίνεται για την απροσεξία του. Του πέφτει η μάσκα που φοράει για τον κορονοϊό και αποκαλύπτει στην κάμερα το πρόσωπό του, κινείται αργά στο χώρο σαν να έχει το χρόνο με το μέρος του, μετρά με την ησυχία του τα ψιλά που έχει το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, ενώ πού και πού κοιτάει προς την είσοδο μήπως τον έχει αντιληφθεί κάποιος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ταυτοποιήσει τον διαρρήκτη, με τη σύλληψή του να θεωρείται θέμα χρόνου.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος