Δεσμεύεται η περιουσία του Φ. Μπόμπολα με εντολή Εισαγγελέα

Εντολή για τη δέσμευση λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα, εξέδωσε ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.

Η έρευνα των οικονομικών στοιχείων του επιχειρηματία διενεργείται από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου πλούτου και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν εντοπιστεί “κενά” στις δηλώσεις του κ. Μπομπόλα.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να εμφανίζει “αναντιστοιχίες” σε διάφορα οικονομικά έτη που συνολικά εκτιμώνται στα 30 εκατ. ευρώ.

Η αξιολόγηση, πάντως, της οικονομικής εικόνας του επιχειρηματία είναι σε εξέλιξη και όταν ολοκληρωθεί αναμένεται το ΚΕΦΟΜΕΠ να διαβιβάσει τα στοιχεία στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αξιολογήσει για κάθε περαιτέρω ποινική ενέργεια, αν δηλαδή θα απαγγείλει ή όχι κατηγορίες για την υπόθεση.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος