Χαλκίδα: Υπεγράφη από το Γ. Βασιλειάδη η σύμβαση για το γήπεδο του Βούρκου

Προγραμματική σύμβαση για το έργο τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Ποδοσφαίρου στην περιοχή “Βούρκου” της Χαλκίδας, από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι: “Όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τη νεολαία της Χαλκίδας, το οποίο θα συμβάλλει στη συνολική αναβάθμιση της περιοχής.
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο γήπεδο παραμένει “κλειστό” και ανενεργό για διάστημα πάνω από 10 χρόνια και φυσικά η κατασκευή του θα καλύψει σημαντικές ανάγκες.

Η σύμβαση υπογράφηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο “Κότσικα” της Χαλκίδας, με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού στη Χαλκίδα, ο οποίος τόνισε ότι η θετική αυτή εξέλιξη, είναι προϊόν της καλής συνεργασίας του Υπουργείου με τον Δήμο Χαλκιδέων και τις υπηρεσίες του, που κατέθεσαν έγκαιρα ολοκληρωμένη μελέτη για το έργο και ό,τι άλλο απαιτήθηκε.

Πλέον, μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ο Δήμος Χαλκιδέων θα προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου, το οποίο θα καλυφθεί κατά 70% από πόρους του Ελληνικού Δημοσίου (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) και κατά 30% από ίδιους πόρους του Δήμου Χαλκιδέων”.

Σχετική είδηση: Eπίσκεψη Γ. Βασιλειάδη στη Χαλκίδα και υπογραφή σύμβασης για αθλητικό χώρο

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ