Το μπλακ άουτ προκλήθηκε στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ λόγω τεχνικού προβλήματος, που οφείλεται σε ηλεκτρική τροφοδότηση. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΙΚΑ, λόγω αυτού του προβλήματος όλα τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ δεν μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς τους πολίτες, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος.
Επίσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, λόγω του προβλήματος οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου που παρέχονται σε συσχετισμό με το Πληροφοριακό Σύστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματα των χρηστών.
Όπως προκύπτει από επικοινωνία που είχε το ΑΠΕ-ΜΠΕ με το γραφείο του διοικητή, το πρόβλημα οφείλεται στη ΔΕΗ και από την πρώτη στιγμή καταβάλλονται προσπάθειες για επίλυση του προβλήματος, κάτι που, όπως αναφέρθηκε, θα συμβεί μέσα στην ημέρα. Θα ακολουθήσει άμεση ενημέρωση με νέα ανακοίνωση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος