Αστυνομικά: Διάρρηξη, εκρήξεις σε ΑΤΜ, συλλήψεις δύο δραστών

Διάρρηξη με πλούσια λεία στη Γλυφάδα. Δυο εκρήξεις σε ATM σε Λυκόβρυση και Αγίους Αναργύρους χωρίς οι δράστες να μπορέσουν να αφαιρέσουν χρήματα. Στη Δυτική Αττική, συνελήφθησαν δύο από τους 6 δράστες που είχαν χτυπήσει και ληστεψει οδηγό λεωφορείου.

Στην οδό Σωκράτους στη Γλυφάδα, χθες το απόγευμα, διαρρήκτες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα μονοκατοικίας, μπήκαν στο εσωτερικό και ανενόχλητοι έψαξαν όλα τα δωμάτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, βρήκαν και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρυσές λίρες, πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα, ενώ εντόπισαν και τα κλειδιά του οχήματος της οικογένειας, με το οποίο και διέφυγαν.

Εκρήξεις σε ΑΤΜ

Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων έξω από Σούπερ Μάρκετ στην Λυκόβρυση στην οδό Αμαρουσίου στις τρεις και μισή τα ξημερώματα. Οι δράστες διοχέτευαν αέριο στο ΑΤΜ και προκάλεσαν έκρηξη, αλλά δεν κατάφεραν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα οι ίδιοι δράστες σύμφωνα με την αστυνομία, προκάλεσαν έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών, στην οδό Πλαστήρα στους Αγίους Αναργύρους. Όμως και πάλι έφυγαν με άδεια χέρια.

Συλλήψεις δραστών

Παλιοί γνώριμοι των αρχών , οι δύο δράστες που συνελήφθησαν στη Δυτική Αττική για την επίθεση και ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε οδηγό αστικού λεωφορείου στο Ίλιον.

Μετά από αναζητήσεις συνελήφθησαν ένας 17χρονος και ένας 20χρονος. Μάλιστα στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκε και το κινητό του θύματος. Οι δράστες ομολόγησαν την ληστεία, ενώ δεν έδωσαν πληροφορίες για τους συνεργούς τους.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος