Αστυνομία στο Αττικό Νοσοκομείο – Αντιπαράθεση της υποδιοικήτριας με το σωματείο εργαζομένων για τις εφημερίες

Ημέρα εντάσεων η Δευτέρα 21/12/2015 για το Αττικό Νοσοκομείο, καθώς ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων και της υπό παραίτηση υποδιοικήτριας του νοσοκομείου κ. Καρπούζου Λαμπρινής. Το σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωσή του την καταγγέλλει ως υπαίτια “για τον πρωτοφανή αυταρχισμό που επιδεικνύει απέναντι στους εργαζόμενους και το σωματείο”.

Στην ανακοίνωση του σωματείου γίνονται αναφορές και στην “προϊστορία” της αντιπαράθεσης και συγκεκριμένα τα εξής:

“Σήμερα έφτασε στο σημείο να καλέσει την αστυνομία στο χώρο του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια μαζικής κινητοποίησης του σωματείου, να προβεί σε μήνυση σε μέλος του ΔΣ του σωματείου και να απαιτήσει τη σύλληψη διαμαρτυρόμενων μελών του.

Η κινητοποίηση έγινε με αφορμή την απαράδεκτη απόφαση της υποδιοικήτριας να συγκαλέσει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για περικοπή εφημεριών (ακόμα και του επόμενου έτους προκαταβολικά!!!), μετακινήσεις προσωπικού, αναστολή κανονικών αδειών και ζητήματα που αφορούσαν τον οργανισμό του νοσοκομείου πχ ένταξη της παιδοχειρουργικής κλινικής στην παιδιατρική!!!

Η κ. Υποδιοικήτρια ως μέλος της προηγούμενης διοίκησης όχι απλά εφάρμοζε κατά γράμμα όλες τις αντιλαϊκές αποφάσεις των κυβερνήσεων, όχι μόνο συμφωνούσε με την επιχειρηματική λειτουργεία του νοσοκομείου, όχι μόνο ψήφιζε συνεχώς για την περικοπή εφημεριών και υπερωριών, αλλά ήταν πάντα ενάντια σε κάθε αίτημα των εργαζομένων. Και ενώ έχει ανακοινωθεί η παραίτησή της, επιχείρησε στη “ζούλα” να “προσφέρει” την τελευταία της υπηρεσία στο νοσκομείο με την παραπάνω ημερήσια διάταξη. Ελπίζοντας για επανατοποθέτησή της;”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος