ΑΣΕΠ: Παράταση για τις αιτήσεις που αφορούν θέσεις σε νοσοκομεία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ενίσχυσης της υποδομής του πληροφοριακού συστήματος του ΑΣΕΠ, προκειμένου να ανταποκριθεί στον αυξημένο φόρτο ηλεκτρονικών αιτήσεων. Γι’ αυτόν τον λόγο, το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε εκ νέου ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και αποστολής δικαιολογητικών στην προκήρυξη 7Κ/2016 (1.666 θέσεις σε νοσοκομεία) θα παραταθεί και οι ακριβείς ημερομηνίες θα γνωστοποιηθούν με νεότερο Δελτίο Τύπου.

Υπενθυμίζεται ότι για τις προκηρύξεις 5Κ/2016 (80 θέσεις στην ΕΥΑΘ) και 6Κ/2016 (93 θέσεις στο ΕΚΑΒ) δόθηκε την Πέμπτη νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής, έως την 1η και έως τις 3 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα.

Ανάλογα παρατάθηκε έως τις 7 Φεβρουαρίου και για τις δύο προκηρύξεις η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά.

Παράλληλα, το ΑΣΕΠ διευκρινίζει ότι η ιστοσελίδα του είναι αποκλειστικά η www.asep.gr και ενημερώνει ότι οι οποιεσδήποτε συμβουλευτικές υπηρεσίες του, είτε μέσω της ιστοσελίδας του, είτε μέσω του Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών, παρέχονται στους πολίτες δωρεάν.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά την εμφάνιση ιστοσελίδων με λογότυπο και διεύθυνση επιτήδεια κατασκευασμένα, ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι προέρχονται από το ΑΣΕΠ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος