Aπλήρωτοι Εργαζόμενοι κλινικής “Νέον Αθήναιον”: Συγκέντρωση στην κλινική – παρέμβαση στη γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ – αναβολή συνάντησης από το Υπουργείο Εργασίας

Νέα συγκέντρωση έξω από την ιδιωτική κλινική “Νέον Αθήναιον” στο Παγκράτι, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, οι απλήρωτοι για καιρό (πενταετία) εργαζόμενοι, με την κάλυψη του κλαδικού σωματείου του χώρου της ιδιωτικής Υγείας.

Το μόνο που απέσπασαν από διευθυντές της κλινικής, καθώς η εργοδοτική πλευρά δεν έδωσε το παρόν, ήταν υποσχέσεις για καταβολή προσπαθειών ώστε να επιλυθεί το πρόβλημ,α, χωρίς όμως συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ακολούθως αντιπροσωπεία των εργαζομένων, έδωσε το παρόν στη γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ, που διεξαγόταν πολύ κοντά στην κλινική, έδωσε ψήφισμα στο προεδρείο, ώστε να εκφράσει και ο δημοσιογραφικός κόσμος τη στήριξή του στον αγώνα τους, ενώ εκπρόσωπός τους έκανε και χαιρετισμό στην συνέλευση.

Το μεσημέρι, αντιπροσωπεία εργαζομένων μετέβη στο Υπουργείο Εργασίας, όπου είχαν προγραμματισμένη συνάντηση. Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, προέκυψε διαφωνία για τον αριθμό της αντιπροσωπείας τους, με το υπουρεγείο να ζητάει πενταμελή αντιπροσωπεία, ενώ οι ίδιοι ήταν οκτώ και τελικά η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε.

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, με συνέλευσή τους οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν το ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος