Απαγόρευση απόπλου – Τρεις μέρες στην κατάψυξη λόγω “Αριάδνης” (video)

Καταφθάνει η Αριάδνη που επί τρεις μέρες θα βάλει τη χώρα στην κατάψυξη. Ο χιονιάς ξεκινά από τα δυτικά και σιγά σιγά θα επηρεάσει όλη την επικράτεια.

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα από τη νέα επέλαση του χιονιά και του παγετού.

Λόγω ψύχους, οι χώροι σε τρεις σταθμούς του μετρό, στην Ομόνοια, το Μοναστηράκι και το Μεταξουργείο, θα μείνουν συνεχώς ανοιχτοί από την Παρασκευή έως και τη Δευτέρα.

Απαγορεύθηκε ο απόπλους των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά για Κυκλάδες, Κρήτη Δεδωκάνησα και βορειοανατολικό Αιγαίο, λόγω των θυελλωδών νοτιοδυτικών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατα τόπους τα 8 μποφόρ, ενώ στη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να φθάσουν και τα 9 μποφόρ. Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου και από τα λιμάνια του Ηρακλείου και των Χανίων. Κλειστή είναι και η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία ή τα τουριστικά πρακτορεία.

Λεωφορείο του ΟΑΣΘ χωρίς επιβάτες, εξετράπη της πορείας του λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος του τούνελ.

Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για το Σάββατο έως και την Τετάρτη

Σχετική είδηση: Χαμηλό βαρομετρικό με πυκνές χιονοπτώσεις και ολικό παγετό (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος