Αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου για το click away (video)

Τις επιφυλάξεις του εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος της Θεσσαλονίκης, σχετικά με τα νέα μέτρα και την παραλαβή των παραγγελιών από το πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του  Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Νικόλαο Ιωάννου, το  click away είναι ένα μέτρο που θα ωφελήσει τους λίγους, καθώς οι περισσότερες εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης, δεν έχουν τη δυνατότητα να το υποστηρίξουν, καθώς δεν διαθέτουν eshops. Αντιπρότεινε την εξυπηρέτηση των πελατών μέσα στο κατάστημα, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Οι καταστηματάρχες στο “Καπάνι” που περίμεναν πώς και πώς το άνοιγμα της αγοράς, υποστηρίζουν και αυτοί ότι το click away δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει  στην ιστορική αγορά της Θεσσαλονίκης, καθώς όλες οι μικρές επιχειρήσεις μέσα σε αυτήν δεν έχουν διαδικτυακή παρουσία.

Την ίδια ώρα, τρεις λαϊκές αγορές στη Θεσσαλονίκη, ανέστειλαν τη λειτουργία τους, λόγω μη τήρησης των μέτρων. Πρόκειται για τις λαϊκές της Ξηροκρήνης, της Μαρτίου και της Τούμπας. Οι άνθρωποι που ψώνιζαν στις αγορές αυτές θα συνωστίζονται τώρα αλλού, λένε όσοι διατηρούσαν τους πάγκους τους εκεί.

Οι εκπρόσωποι των πωλητών και των παραγωγών, υποστηρίζουν, πάντως, ότι τηρούσαν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προστασίας και προειδοποιούν ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΥΤΕΡΠΗ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΙΟΛΤΣΙΔΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος