Ανεστάλη η διακοπή ρεύματος προς το Γηροκομείο Αθηνών (video)

Ανεστάλη μετά από παρέμβαση του προέδρου της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση, η διαδικασία για τη διακοπή του ρεύματος προς το Γηροκομείο Αθηνών, που είχε κινηθεί λόγω των υπέρογκων οφειλών του ιδρύματος.

Τέλος μπαίνει στο θρίλερ και την αγωνία 140 ηλικιωμένων και 90 εργαζόμενων ότι θα μείνουν χωρίς ρεύμα στο Γηροκομεία Αθηνών μετά από παρέμβαση του προέδρου της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση. Οι οφειλές και η οικονομική κατάσταση του Γηροκομείου δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν την επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια.

Οι οφειλές για το ρεύμα σύμφωνα με τη ΔΕΗ δεν εξυπηρετούνται τα τελευταία πέντε χρόνια, φτάνουν στο ποσό του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ και για αυτό το λόγο η προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΗ κατέθεσε αγωγή το 2018.

Ο Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ζήτησε να υπάρξει ανοχή λόγω της ιδιαιτερότητας του Γηροκομείου, αλλά τόνισε ότι πρέπει να βρθεί λύση γιατί το χρέος είναι μεγάλο.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ/Μάριος Κωνσταντινίδης

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ