Σε κλίμα οργής και οδύνης κηδεύτηκε η 13χρονη η οποία έπεσε νεκρή στον καταυλισμό των Ρομά στην Άμφισσα από πυροβολισμό. Η αστυνομία συνέλαβε ως πιθανό συνεργό έναν αλλοδαπό υπάλληλο του 34χρονου επιχειρηματία, που φέρεται να είναι ο δράστης και ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται.
Λίγο μετά την κηδεία του κορίτσιου, στο ύψος του καταυλισμού, ο κόσμος που βρισκόταν εκεί έστησε οδοφράγματα και άναψε φωτιές σε λάστιχα, με αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστεί για λίγη ώρα η Εθνική οδός Άμφισσας-Λαμίας. Η αστυνομία είχε δαικόψει την κυκλοφορία, η οποία έχει αποκατασταθεί.
Άφαντος παραμένει ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος αναζητείται. Στο μεταξύ, οι αρχές συνέλαβαν ένα αλλοδαπό υπάλληλο στην επιχείρηση του 34χρονου, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες, την ώρα του περιστατικού βρισκόταν μαζί του.
Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Νίκη Παπαδούλα
Σχετική είδηση
Νεκρή 13χρονη απο πυροβολισμό στην Άμφισσα (video)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος