Αλλάζουν από αύριο οι αποβάθρες αναχώρησης/άφιξης των τρένων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Λαρίσης), λόγω των έργων που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης.
Τα δρομολόγια όλων των αμαξοστοιχιών (αρτηριακά και προαστιακά) θα αναχωρούν από τις αποβάθρες 9 και 10, που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως, και στις ίδιες αποβάθρες θα πραγματοποιείται και η αποβίβαση από τα τρένα που έχουν προορισμό την Αθήνα. Οι αποβάθρες 9 και 10 βρίσκονται αρκετά μακριά από την κεντρική είσοδο του σταθμού και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωση της προτρέπει τους επιβάτες να προσέρχονται στον κεντρικό σταθμό της Αθήνας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση των αμαξοστοιχιών και – κατά το δυνατόν – να περιορίσουν τον αριθμό των αποσκευών που μεταφέρουν.
Επίσης, από αύριο δεν θα παρέχεται εξυπηρέτηση στους επιβάτες ΑμεΑ (Άτομα με Αναπηρία) και δεν θα αποστέλλονται αποσκευές η δέματα από όλα τα σημεία πώλησης προς τον κεντρικό σταθμό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος