Άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου – Τι έγραψε στο Facebook

Διάρρηξη στο γραφείο του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτου πραγματοποίησαν άγνωστοι το πρωί της Τετάρτης (5 Μαΐου), όπου και έκλεψαν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του ίδιου αλλά και των συνεργατών του. Την άμεση εξιχνίαση της διάρρηξης στο γραφείο Τσακαλώτου ζητά ο ΣΥΡΙΖA – ΠΣ.


Σε μήνυμά του στο Facebook, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρει πως έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ταυτοποίηση των δραστών, επισημαίνοντας πως «δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρά τους και όλα είναι πιθανά».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τονίζει στην ανάρτησή του ότι «τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά».

Άμεση εξιχνίαση της διάρρηξης ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Περιμένουμε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛ.ΑΣ, την άμεση εξιχνίαση της διάρρηξης στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και συντονιστή οικονομικού κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ευκλείδη Τσακαλώτου. Πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό και οι αρμόδιες Αρχές οφείλουν να το διαλευκάνουν άμεσα, για να μη μείνει καμία σκιά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σε ανακοίνωσή του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος