AΔΕΔΥ: Παίρνει μέτρα ενίσχυσης της απεργίας της 3ης Δεκεμβρίου

Εντείνει τις δραστηριότητές της η συνομοσπονδία των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς με εγκύκλιό της προς τις ομοσπονδίες – μέλη της, τις καλεί να εντείνουν τις περιοδείες σε χώρους δουλειάς, με στόχο τη συμμετοχή στη γενική απεργία που καλεί από κοινού με τη ΓΣΕΕ στις 3 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αναφέρει: “Εν όψει της προωθούμενης κατεδάφισης του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και των νέων σκληρών μέτρων που ετοιμάζονται – για ακόμη μία φορά – να επιβάλουν στον ελληνικό λαό Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ, η  Γενική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – ΓΣΕΕ, στις 3 Δεκεμβρίου, πρέπει να αποτελέσει ένα κορυφαίο συνδικαλιστικό και πολιτικό γεγονός.

Να γίνει καταλύτης για την ακύρωση των προωθούμενων σχεδίων και ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.

Να αποτελέσει μια ευκαιρία για κάθε εργαζόμενο και άνεργο, συνταξιούχο και νέο, να μετατρέψει τη δικαιολογημένη οργή και αγανάκτησή του σε οργανωμένο αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Κατόπιν των προαναφερθέντων και σε ό,τι αφορά τον κεντρικό σχεδιασμό, η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τις Ομοσπονδίες καθώς και τα πρωτοβάθμια σωματεία να διοργανώσουν ΑΜΕΣΑ πρόγραμμα συγκεντρώσεων και επισκέψεων σε χώρους εργασίας του Λεκανοπεδίου Αττικής, με τη συμμετοχή στα κλιμάκια μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος